19. marts, 2024, Otrdiena

Jāzeps, Juzefa

skatīties video
Jaunākais video no youtube.com

15.05.2018 12:13

SVEICAM

Līgu Annu Maurīti ( pedagogs Laima Igaune, koncertmeistare Anda Ristamece) ar iegūto 1.vietu II Mazpilsētu un lauku mūzikas skolu audzēkņu Flautas spēles konkursā Ulbrokā 2018.gada 9.maijā. Paldies Līgai un skolotājām par ieguldīto darbiņu un sasniegtajiem rezultātiem!

27.12.2017 14:10

Par SKMF meistarklasēm

2018.gada vasarā, no 28.jūlija līdz 5.augustam, Salacgrīvā, notiks IX Starptautisko Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls. Šī festivāla organizētājs ir Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāla fonds, kura dibinātājs ir festivāla idejas autors, Virtuozi Moskvi un Mocart Kvartet pirmā vijole, izcilais krievu vijolnieks un pedagogs Aleksejs Lundins. Fonds ir dibināts 2014.gada rudenī un ir pārņēmis no Salacgrīvas novada domes šī festivāla organizēšanu.

Lasīt vairāk →

16.06.2016 09:29

VII Starptautiskais Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls

2016. gada vasarā Salacgrīvā būs jau septītais starptautiskās klasikās mūzikas festivāls. Šī festivāla organizētājs ir Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāla fonds, kura dibinātājs ir festivāla idejas autors, Virtuozi Moskvi un Mocart Kvartet pirmā vijole, izcilais krievu vijolnieks un pedagogs Aleksejs Lundins.

Lasīt vairāk →

VII Klasiskās mūzikas festivāla meistarklases Salacgrīvā

Salacgrīvas klasiskās mūzikas fonds sadarbībā ar Salacgrīvas novada domi 2016.gada jūlijā un augustā Salacgrīvā organizēs septīto Starptautisko Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivālu, kurā piedalīsies izcili mūziķi no Krievijas, Itālijas, Spānijas, Austrijas, Vācijas un Latvijas.

Lasīt vairāk →

meistarklases_2016_LV.jpg

17.04.2015 13:18

VI Starptautiskā Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāla meistarklases

VI Starptautiskā Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāla meistarklašu nolikums. Salacgrīvā 2015.gadā laikā no 24.jūlija līdz 2. augustam noritēs VI Starptautiskais Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls, kurā uzstāsies labākie Latvijas un Pasaules klasiskās mūzikas izpildītāji. 

Lasīt vairāk →

17.04.2015 07:21

VI Starptautiskais Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls

2015. gada vasarā Salacgrīvā būs jau sestais starptautiskās klasikās mūzikas festivāls. Šī festivāla organizētājs ir Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāla fonds, kura dibinātājs ir festivāla dibinātājs, idejas autors, Virtuozi Moskvi un Mocart Kvartet pirmā vijole, izcilais krievu vijolnieks un pedagogs Aleksejs Lundins.

Lasīt vairāk →

08.08.2014 05:20

5. Starptautiskais Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāla programma

1.augustā

Plkst.19:00 Salacgrīvas kultūras namā, Atklāšanas koncerts – Wiener Kammersymphonie (Austrija) Beethoven, Simphony N8 (10Eur).

2.augustā

Plkst.17:00 Ainažu kultūras namā, Pedagogu koncerts (5Eur)

Plkst.19:00 Salacgrīvas kultūras namā, Wiener Kammersymphonie (Austrija) un Emmanuele Baldini - vijole, Mozart, Seraglio overture and excerpts (10Eur).

baneris_labots_1.jpg

Lasīt vairāk →

baneris_labots_1.jpg

KMF_afisa_2014_labots_1.jpg

07.04.2014 06:32

Par dalību klasiskās mūzikas festivāla meistarklasēs Salacgrīvā

Salacgrīvas novada dome 2014.gada augustā Salacgrīvā organizēs piekto Starptautisko Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivālu, kurā piedalīsies izcili mūziķi no Krievijas, Itālijas, Spānijas, Šveices, Austrijas, Lietuvas, Ķīnas un Latvijas. Festivāla laikā no 1. līdz 10.augustam labākajiem Latvijas mūzikas skolu audzēkņiem būs iespēja apgūt mūzikas meistarības noslēpumus meistarklasēs pie izciliem instrumentālistiem 

txt_pop_18796_klasika2013.jpg

Lasīt vairāk →

03.04.2014 13:50

V Starptautiskais Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls

Salacgrīvas novada dome 2014.gada augustā Salacgrīvā organizēs piekto Starptautisko Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivālu, kurā piedalīsies izcili mūziķi no Krievijas, Itālijas, Spānijas, Šveices, Austrijas, Lietuvas, Ķīnas un Latvijas. Festivāla laikā no 1. līdz 10.augustam labākajiem Latvijas mūzikas skolu audzēkņiem būs iespēja apgūt mūzikas meistarības noslēpumus meistarklasēs pie izciliem instrumentālistiem – vijolniekiem - Alekseja Lundina (Krievija), Doras Schwarcberg (Austrija) Ulda Sprūdža (Latvija), klavieres - Vsevoloda Dvorkina un Mariannas Aivazovas Livafinau (Spānija), flautas spēli pie Ilonas Meijas (Latvija), akordeonu pie Ņikitas Vlasova (Krievija), alta spēli pie Serge Savrova (Spānija) un Erik Wembo Hu (Ķīna), saksofonu pie Kārļa Vanaga (Latvija), čellu pie Ivara Bezprozvanova (Latvija) un Vitautas Sandeckis (Lietuva), bajānu pie Bjarkes Mogensena (Dānija), ērģeles pie Larisas Bulavas (Latvija). 

txt_pop_18796_klasika2013.jpg

Lasīt vairāk →

24.07.2013 12:37

Vakara mūzika Liepupes baznīcā programma

Vakara mūzika Liepupes baznīcā, 2013. gada 28. jūlijā plkst. 18.00

Programmā: Salacgrīvas novada Liepupes pagasta tautas nama jauktais koris "PERNIGELE". Diriģente Arta Zunde, kormeistare Līga Liedskalniņa, koncertmeistare Solveiga Boka

1.L.Veitnere „Nāc,nāc svētais gars”

2.J.Vītols,K.Barons „Upe un cilvēka dzīve”

multimedia.jpg

Lasīt vairāk →

17.07.2013 11:02

IV Starptautiskais Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls

Salacgrīvas novada dome 2013.gada jūlijā un augustā Salacgrīvā organizē ceturto Starptautisko Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivālu, kurā piedalīsies izcili mūziķi no Krievijas, Itālijas, Spānijas, Dienvidkorejas un Latvijas. Festivāla laikā no 26.jūlija. līdz 4.augustam labākajiem Latvijas mūzikas skolu audzēkņiem būs iespēja apgūt mūzikas meistarības noslēpumus meistarklasēs pie izciliem instrumentālistiem – vijolniekiem - Alekseja Lundina (Krievija), Domeniko Nordio (Spānija), Ulda Sprūdža (Latvija), pianistiem - Vsevoloda Dvorkina un Mariannas Aivazovas Livafinu (Itālija), flautas spēli pie Ilonas Meijas (Latvija), akordeonu pie Ņikitas Vlasova (Krievija), alta spēli pie Serge Savrova (Itālija), saksofonu pie Kārļa Vanaga (Latvija) un čellu pie Ivara Bezprozvanova (Latvija) 

bildes 113.jpg

Lasīt vairāk →

23.04.2013 09:04

Pieteikšanās IV Starptautiskā Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāla meistarklasēm

Salacgrīvas novada dome 2013.gada jūlijā un augustā Salacgrīvā organizēs ceturto Starptautisko Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivālu, kurā piedalīsies izcili mūziķi no Krievijas, Itālijas, Spānijas un Latvijas. Festivāla laikā no 26.jūlija. līdz 4.augustam labākajiem Latvijas mūzikas skolu audzēkņiem būs iespēja apgūt mūzikas meistarības noslēpumus meistarklasēs pie izciliem instrumentālistiem – vijolniekiem - Alekseja Lundina (Krievija), Domeniko Nordio (Spānija), Ulda Sprūdža (Latvija), klavieres - Vsevoloda Dvorkina un Mariannas Aivazovas Livafinu (Itālija), flautas spēli pie Ilonas Meijas (Latvija), akordeonu pie Ņikitas Vlasova (Krievija), alta spēli pie Serge Savrova (Itālija), saksofonu pie Kārļa Vanaga (Latvija) un čellu pie Ivara Bezprozvanova (Latvija)

klasika2013.jpg

Lasīt vairāk →

06.06.2012 07:35

Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls 2012.gada 27.jūlijs - 4.augusts

Par „Salacgrīvas mūzikas festivālu”:

„Virtuozi Moskvi” un „Mocart – kvartet” pirmā vijole un festivāla mākslinieciskais vadītājs Aleksejs Lundins:

"Daba un mūzika, kas var būt labāks un svarīgāks? Salacgrīvā ,kas atrodas vienā no skaistākajām Latvijas vietām ,mūzika var skanēt ne tikai dažādās zālēs, bet arī brīvā dabā ,kas radīs brīvību mūziķu saskarsmē ar festivāla viesiem."

500_66869.jpg

SKMF2012 real.jpg

Salacgrīvas novada Domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs:

"Salacgrīvas pilsēta jau kļuvusi pazīstama ar mūzikas festivālu organizēšanu un šis kamermūzikas festivāls varētu kļūt par vēl vienu spilgtu iespaidu pilsētas muzikālo pasākumu virknē. Vēl jo vairāk tāpēc ,ka pilsētā muzicēs tik spilgtas Krievijas un Latvijas kamermūzikas zvaigznes. Tā būtu brīnišķīga iespēja dalīties pieredzē un radošos meklējumos jaunajiem un jau slavas virsotnes sasniegušajiem mūziķiem ,bet festivāla apmeklētājiem gūt baudījumu dvēselei un garam."         

Festivāla dalībnieku saraksts

Aleksejs Lundins /Krievija/ - festivāla mākslinieciskais vadītājs, Virtuozi Moskvi un Mocart - kvartet pirmā vijole.

Meistarklašu  pasniedzēji:
Aleksejs Lundins /Krievija/ – vijole
Uldis Sprūdžs /Latvija/ - vijole
Vilhelmas Cepinskis /Lietuva/ - vijole
Vsevolods Dvorkins  /Itālija/- klavieres
Marianna Aivazova Livathinou /Spānija/ - klavieres
Ņikita Vlasovs /Krievija/ - akordeons
Kārlis Vanags /Latvija/ – saksofons
Ilona Meija /Latvija/ - flauta
Ivars Bezprozvanovs /Latvija/ - čells
Sergejs Savrovs /Spānija/ - alts

Pieaicinātie mākslinieki:
- Solists Sergejs Jēgers un pavadošā grupa
- Dāņu akordeonists Bjarke Mogensen
- Latviešu vijolnieces – Ilze Kirsanova, Ilze Pence, Kristīne Adamaite
- Čellists no Šveices David Pia
- Sinfonietta Rīga
- Japāņu vijolniece Ayako Tanabe

Trešais Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls - VIDEO

Lasīt vairāk →

30.05.2011 07:30

Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls 2011.gada 1.-7.augusts

Salacgrīvā šajā vasarā, laikā no 1.līdz 7.augustam notiks jau II Salacgrīvas klasiskās mūzikas festivāls. „Salacgrīvas mūzikas festivāla” norises laiks un vietas – Salacgrīvas kultūras nams, Lielsalacas luterāņu baznīca, Marijas Goreti Salacgrīvas katoļu baznīca, un Kuivižu jahtu ostas peldošā platforma. Festivāla ietvaros mūzikas cienītājiem būs iespēja tikties ar Latvijas Nacionālās Operas vadošajiem solistiem Sonoru Vaici, Kristīni Zadovsku, Jāni Apeini, Ingusu Pētersonu un citiem mūzikas izpildītājiem, kā arī ar mūziķiem no Krievijas un Čehijas.  Mūzikas festivāla laikā, nedēļas garumā, tiks organizēta arī nometne – meistarklases talantīgākajiem Latvijas mūzikas skolu bērniem, kuras vadīs Maskavas konservatorijas pasniedzēji un Latvijas spožākie mūziķi. Biļetes var iegādāties biļešu paradīzes kasēs http://www.bilesuparadize.lv/ un no 1.jūlija arī Salacgrīvas TIC.

Logo_Salacgrivas klasiskas muzikas festivals.jpg

Lasīt vairāk →

    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031